Naar overzicht

   DVHN Nieuws App

Actueel nieuws

Met de app van DVHN heeft u altijd en overal toegang tot het laatste nieuws, achtergronden, reportages en interviews die het nieuws duiden. Stel eenvoudig uw voorkeuren in met ‘Mijn Nieuws’ en creëer een gepersonaliseerde tijdlijn via het menu door onderwerpen, journalisten en lokaal nieuws te volgen. Geniet ook van onze podcasts en daag uzelf uit met de dagelijkse NieuwsWordle puzzel, allemaal binnen handbereik in de app.

Met onderstaand stappenplan helpen we u graag op weg binnen de Nieuws App.

Stap 1

Een digitaal account aanmaken en koppelen

Om onbeperkt in de Nieuws App te kunnen lezen, heeft u eerst een digitaal account nodig bij Dagblad van het Noorden. Dit is het startpunt voor al uw online gebruik bij ons. Als u al een account heeft, kunt u deze gebruiken. Om te kunnen lezen, dient uw account gekoppeld te zijn aan uw abonnement. Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u deze resetten.

Account aanmaken Wachtwoord vergeten

 

Uw account koppelen

Wanneer u bij het aanmaken van uw account heeft aangegeven dat u al abonnee bent, bent u doorverwezen naar het koppelscherm. Mocht u dit niet gedaan hebben, of als dit niet gelukt is, gaat u dan alsnog naar het koppelscherm.

Account koppelen

Volg hier de instructies om uw abonnement te koppelen aan de hand van uw postcode en huisnummer, en de laatste 3 cijfers van uw rekeningnummer. Mocht u betalen per factuur, voert u dan 3 maal een 0 in.


Naar boven

Stap 2

Download de Nieuws App van Dagblad van het Noorden

Nu u uw digitale account heeft aangemaakt en gekoppeld, kunt u starten met lezen via de Nieuws App. Installeer de de app op uw tablet of mobiele telefoon om te beginnen. U kunt de app gratis downloaden en installeren via de onderstaande knoppen. Na het installeren, logt u in met uw digitale account en kunt u direct beginnen met lezen.


Naar boven

Stap 3

Start met lezen via de Nieuws App

Heeft u de DVHN Nieuws app geïnstalleerd op uw tablet of mobiele telefoon? Dan kunt u beginnen met lezen in de Nieuws App

  1. Open de Nieuws App.
  2. Beantwoord de vragen om uw persoonlijke voorkeuren in te stellen.
  3. Log in met uw digitale account dat u in stap 1 heeft gemaakt.
  4. U kunt nu onbeperkt lezen in de Nieuws App.
  5. We wensen u veel leesplezier toe.

Terug naar de digitaal lezen pagina


Naar boven

Meer over digitaal lezen

Direct contact

Heeft u hulp nodig, of heeft u een andere vraag over digitaal lezen? Neem contact op met onze digitale helpdesk:
088 032 0416
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00.