Naar overzicht

 DVHN digitale krant

Steeds meer lezers van de papieren krant raken ook vertrouwd met de digitale krant. Wist u dat uw abonnement op de papieren krant u automatisch onbeperkte toegang geeft tot de digitale krant?

Dit biedt niet alleen gemak, maar ook mooie voordelen met zich mee. Zo heeft u toegang tot alle regionale edities, kunt u ons uitgebreide archief doorzoeken en kunt u gelijktijdig met iemand anders in uw huishouden de krant lezen. Wilt u ook digitaal lezen? We helpen u graag op weg in slechts 4 eenvoudige stappen. 

Terug naar digitaal lezen pagina

Stap 1

Een digitaal account aanmaken en koppelen

Om de digitale krant te kunnen lezen, heeft u eerst een digitaal account nodig bij Dagblad van het Noorden. Dit is het startpunt voor al uw online gebruik bij ons. Als u al een account heeft, kunt u deze gebruiken. Om te kunnen lezen, dient uw account gekoppeld te zijn aan uw abonnement. Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u deze resetten.

Account aanmaken  Wachtwoord vergeten

 

Uw account koppelen

Wanneer u uw account aanmaakt en aangeeft dat u al abonnee bent, wordt u automatisch doorverwezen naar het koppelscherm. Mocht dit om welke reden dan ook niet zijn gebeurd, of als het koppelen niet is gelukt, bezoek dan alstublieft alsnog het koppelscherm.

Account koppelen

Volg hier de instructies om uw abonnement te koppelen aan de hand van uw postcode en huisnummer, en de laatste 3 cijfers van uw rekeningnummer. Als u betaalt per factuur, voert u dan drie keer een 0 in.


Naar boven

Stap 2

Digitaal de krant lezen: kies uit 2 mogelijkheden

Digitaal de krant lezen kan op twee manieren, nadat u uw digitale account heeft aangemaakt en gekoppeld. We raden aan om de Krantenapp van Dagblad van het Noorden te gebruiken op een tablet of mobiele telefoon voor de beste leeservaring. De app is speciaal ontworpen om het lezen van de krant zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Uiteraard kunt u de krant ook lezen op een computer.

  • Digitaal lezen op tablet of mobiele telefoon - Ga naar de stappen 3 en 4
  • Digitaal lezen op een computer - zie hieronder
 

Stap 3

Download de Krantenapp van Dagblad van het Noorden

Download de Krantenapp van Dagblad van het Noorden om de digitale krant op uw tablet of mobiele telefoon te kunnen lezen. U kunt de DVHN digitale krant app gratis downloaden en installeren via de onderstaande knoppen. Volg de stappen in uw app store om de app op uw apparaat te zetten.Naar boven

Stap 4

Start met digitaal lezen via de Krant app

Heeft u de DVHN digitale krant app geïnstalleerd op uw tablet of mobiele telefoon? Dan kunt u direct beginnen met digitaal lezen.

  1. Open de Krantenapp.
  2. De krant van vandaag verschijnt direct groot in beeld. 
  3. Log in met uw digitale account dat u in stap 1 heeft gemaakt. 
  4. U kunt de digitale krant nu lezen. 
  5. We wensen u veel leesplezier toe! 

Terug naar de digitaal lezen pagina

Meer over digitaal lezen

Direct contact

Heeft u hulp nodig, of heeft u een andere vraag over digitaal lezen? Neem contact op met onze digitale helpdesk:
088 032 0416
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.