Naar overzicht

Dagblad van het Noorden Digitaal

Maak kennis met het gemak dat wij u online bieden

Wij brengen u dagelijks nieuws, actualiteiten en infotainment uit uw eigen regio en de rest van de wereld. Op papier en in digitale vorm. U hoeft dus niets meer te missen, waar ter wereld u ook bent! We hebben nieuwsdiensten die gratis toegankelijk zijn voor iedereen óf exclusief voor abonnees.

DVHN Digitale krant

Een digitale kopie van de papieren krant, inclusief alle mooie bijlagen, achtergrondverhalen en familieberichten. Houdt u van gemak, dan is de digitale krant beslist iets voor u. U kunt deze digitale variant zowel via het web als de app lezen. Of ga naar de App Store of Google Play en download de app van de digitale krant.

PLUS-artikelen

Onze PLUS-artikelen kunt u vinden op de verschillende digitale kanalen van Dagblad van het Noorden zoals dvhn.nl, de dagelijkse nieuwsbrief en onze socials. Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra’s van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor u en uw omgeving.

* Als abonnee met een Compleet, Weekend + Digitaal of Digitaal abonnement heeft u onbeperkt toegang tot deze artikelen.

* Heeft u een ander of nog geen abonnement dan kunt u maximaal drie PLUS-artikelen artikelen per maand gratis lezen. In beide gevallen moet u eenmalig een DVHN-account aanmaken.

DVHN Nieuws App

Blijf bij en mis voortaan niets meer, want de DVHN brengt u nieuws, actualiteiten en achtergronden uit Groningen, Drenthe en de rest van de wereld. We houden voortdurend de vinger aan de pols of het nu gaat om onze regio, sport, cultuur of economie.

Download nu de gratis nieuws app

Ga hiervoor naar de App Store of Google Play en download de nieuws app

Nieuwsbrieven

Via onze nieuwsbrieven houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws, cultuur en abonnee- en lezersacties. De brieven zijn gratis te ontvangen.

Handig om te weten

Ik kan niet inloggen
Waarschijnlijk heeft u wel een account aangemaakt, maar deze nog niet gekoppeld aan uw abonnement. Ga naar inloggen en koppel uw abonnement met uw postcode, huisnummer en de laatste drie cijfers van uw rekeningnummer. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ons KlantenContactCentrum via 088 800 2000.
Ik heb een abonnement afgesloten, maar ik kan niet direct inloggen
Uw gegevens dienen eerst verwerkt te worden in onze systemen. Na het aanmelden van uw abonnement kan het maximaal twee werkdagen duren voordat u kunt inloggen op de digitale krant. Wanneer uw abonnement is omgezet naar een andere vorm, kan de verwerkingstijd van uw abonnement in verband met de administratieve afwikkeling een werkdag duren. Onze excuses voor het ongemak.
Waarom moet ik een DVHN-account aanmaken?
Om gebruik te maken van de digitale diensten van Dagblad van het Noorden, heeft u een DVHN-account nodig. Dit account kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het doorgeven van uw vakantie. Daarnaast heeft u met uw DVHN-account toegang tot de digitale krant en kunt u als abonnee met een Compleet, Weekend + Digitaal of Digitaal abonnement onbeperkt PLUS-artikelen lezen.
Hoef ik maar eenmalig een DVHN-account aan te maken?
U kunt eenmalig een DVHN- account aanmaken. De combinatie van uw e-mailadres en wachtwoord kunt u daarna gebruiken om in te loggen in uw Mijn DVHN omgeving. Wilt u als abonnee met een Compleet, Weekend + Digitaal of Digitaal abonnement vervolgens toegang tot de digitale krant en onbeperkt PLUS-artikelen lezen? Koppel dan uw abonnement aan uw account. Dit kunt u doen aan de hand van uw postcode, huisnummer en de laatste drie cijfers van uw rekeningnummer.
Wanneer is de digitale krant beschikbaar?
De digitale krant is elke ochtend vanaf 7.00 uur ’s ochtends beschikbaar.
Op hoeveel verschillende apparaten kan ik de digitale krant lezen?
Met uw DVHN-account kunt u de digitale krant op maximaal drie apparaten downloaden en gebruiken.
Wat zijn PLUS-artikelen?
Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. De extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.
Mag ik zonder abonnement gebruik maken van de PLUS-artikelen?
Als abonnee met een Compleet, Weekend + Digitaal of Digitaal abonnement heeft u onbeperkt toegang tot onze PLUS-artikelen. Heeft u een ander of nog geen abonnement dan kunt u maximaal drie PLUS-artikelen per maand gratis lezen. In beide gevallen dient u eenmalig een DVHN-account aan te maken.
Op hoeveel apparaten kan ik de DVHN app lezen?
U kunt per geregistreerd DVHN-account inloggen op drie verschillende apparaten.
Kan ik mij aanmelden met verschillende mail adressen?
U kunt per abonnement met drie verschillende mail adressen registreren voor een DVHN-account. Let op: deze dient u ook te koppelen aan uw abonnement.

Registreren

Heeft u nog geen DVHN-account?

Registreer nu gratis om gebruik te maken van onze service.

Direct contact

Voor vragen over het digitaal lezen, kunt u terecht bij ons helpdesk.
088 800 4114
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.