Naar overzicht

Dagblad van het Noorden Digitaal

Maak kennis met het gemak dat wij u online bieden

Wij brengen u dagelijks nieuws, actualiteiten en infotainment uit uw eigen regio en de rest van de wereld. Op papier en in digitale vorm. U hoeft dus niets meer te missen, waar ter wereld u ook bent! We hebben nieuwsdiensten die gratis toegankelijk zijn voor iedereen óf exclusief voor abonnees.

DVHN Digitale krant

Een digitale kopie van de papieren krant, inclusief alle mooie bijlagen, achtergrondverhalen en familieberichten. Houdt u van gemak, dan is de digitale krant beslist iets voor u. U kunt deze digitale variant zowel via het web als de app lezen. Of ga naar de App Store of Google Play en download de app van de digitale krant.

PREMIUM-artikelen

Onze PREMIUM-artikelen kunt u vinden op de verschillende digitale kanalen van Dagblad van het Noorden zoals dvhn.nl, de dagelijkse nieuwsbrief en onze socials. Onze PREMIUM-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra’s van het Dagblad vallen onder PREMIUM, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor u en uw omgeving.

* Als abonnee met een Compleet, Weekend + Digitaal of Digitaal abonnement heeft u onbeperkt toegang tot deze artikelen.

* Heeft u een ander abonnement of nog geen abonnement? In deze uitzonderlijke situatie vinden wij dat elke noorderling recht heeft op onze informatie. Daarom hebben we besloten dat alle PREMIUM-artikelen tijdelijk vrij toegankelijk zijn.

DVHN Nieuws App

Blijf bij en mis voortaan niets meer, want de DVHN brengt u nieuws, actualiteiten en achtergronden uit Groningen, Drenthe en de rest van de wereld. We houden voortdurend de vinger aan de pols of het nu gaat om onze regio, sport, cultuur of economie.

Download nu de gratis nieuws app

Ga hiervoor naar de App Store of Google Play en download de nieuws app

Nieuwsbrieven

Via onze nieuwsbrieven houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws, cultuur en abonnee- en lezersacties. De brieven zijn gratis te ontvangen.

Handig om te weten

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Hier vindt u de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Bekijk veelgestelde vragen

Registreren

Heeft u nog geen DVHN-account?

Registreer u nu voor het lezen van de digitale krant en om gebruik te maken van onze service.

Direct contact

Voor vragen over het digitaal lezen en het melden van een storing, kunt u terecht bij ons helpdesk:
088 800 2000
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.
Bekijk de instructievideo's en de veelgestelde vragen Informatie abonnementen