Naar overzicht

Dagblad van het Noorden Digitaal

Maak kennis met het gemak dat wij u online bieden

Wij brengen u dagelijks nieuws, actualiteiten en infotainment uit uw eigen regio en de rest van de wereld. Op papier en in digitale vorm. U hoeft dus niets meer te missen, waar ter wereld u ook bent! We hebben nieuwsdiensten die gratis toegankelijk zijn voor iedereen óf exclusief voor abonnees.

DVHN Digitale krant

Een digitale kopie van de papieren krant, inclusief alle mooie bijlagen, achtergrondverhalen en familieberichten. Houdt u van gemak, dan is de digitale krant beslist iets voor u. U kunt deze digitale variant zowel via het web als de app lezen. Of ga naar de App Store of Google Play en download de app van de digitale krant.

DVHN Nieuws App

Blijf bij en mis voortaan niets meer, want de DVHN brengt u nieuws, actualiteiten en achtergronden uit Groningen, Drenthe en de rest van de wereld. We houden voortdurend de vinger aan de pols of het nu gaat om onze regio, sport, cultuur of economie.

Download nu de gratis nieuws app

Ga hiervoor naar de App Store of Google Play en download de nieuws app

PREMIUM-artikelen

Deze artikelen zijn met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. Dagelijks werken onze journalisten aan de verhalen. Dat doen wij onafhankelijk, zodat u het nieuws wat wij brengen kunt vertrouwen. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor u en uw omgeving. Ook de extra’s van Dagblad van het Noorden vallen onder PREMIUM, zoals bijzondere columns en commentaren. PREMIUM-artikelen zijn gratis toegankelijk voor abonnees met een compleet abonnement, weekend + digitaal abonnement en digitaal abonnement Het is ook mogelijk een los PREMIUM-abonnement af te sluiten.

Probeer PREMIUM de eerste maand gratis

-  U krijgt onbeperkt toegang tot al onze artikelen, video's, columns en meer
-  Eerste maand gratis, daarna € 6,50 per maand
-  Maandelijks opzegbaar

Nieuwsbrieven

Via onze nieuwsbrieven houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws, cultuur en abonnee- en lezersacties. De brieven zijn gratis te ontvangen.

Handig om te weten

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Hier vindt u de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Bekijk veelgestelde vragen

Registreren

Heeft u nog geen DVHN-account?

Registreer u nu voor het lezen van de digitale krant en om gebruik te maken van onze service.

Bekijk de instructievideo's en de veelgestelde vragen Informatie abonnementen

Direct contact

Voor vragen over het digitaal lezen en het melden van een storing, kunt u terecht bij ons helpdesk:
088 800 2000
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.