Naar overzicht

Dagblad van het Noorden Digitaal

Maak kennis met het gemak dat wij u online bieden

Wij brengen u dagelijks nieuws, actualiteiten en infotainment uit uw eigen regio en de rest van de wereld. Op papier en in digitale vorm. U hoeft dus niets meer te missen, waar ter wereld u ook bent! We hebben nieuwsdiensten die gratis toegankelijk zijn voor iedereen óf exclusief voor abonnees.

DVHN Digitale krant

Een digitale kopie van de papieren krant, inclusief alle mooie bijlagen, achtergrondverhalen en familieberichten. Houdt u van gemak, dan is de digitale krant beslist iets voor u. U kunt deze digitale variant zowel via het web als de app lezen. Of ga naar de App Store of Google Play en download de app van de digitale krant.

DVHN Nieuws App

Blijf bij en mis voortaan niets meer, want de DVHN brengt u nieuws, actualiteiten en achtergronden uit Groningen, Drenthe en de rest van de wereld. We houden voortdurend de vinger aan de pols of het nu gaat om onze regio, sport, cultuur of economie.

Download nu de gratis nieuws app

Ga hiervoor naar de App Store of Google Play en download de nieuws app

Mijn Woonplaats

Bekijk de handige instructievideo en ontdek hoe eenvoudig het is om voortaan het nieuws uit uw eigen woonplaats te ontvangen. Bekijk video   

PREMIUM-artikelen

Onze PREMIUM-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra’s van Dagblad van het Noorden vallen onder PREMIUM, zoals het MEER magazine, bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor u en uw omgeving.

PREMIUM-artikelen zijn gratis toegankelijk voor abonnees.

Nieuwsbrieven

Via onze nieuwsbrieven houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws, cultuur en abonnee- en lezersacties. De brieven zijn gratis te ontvangen.

Handig om te weten

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Hier vindt u de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Bekijk veelgestelde vragen

Direct contact

Voor vragen over digitaal lezen:
088 032 0416
Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.