Naar overzicht

DVHN Digitaal

Wij brengen u dagelijks nieuws, actualiteiten en infotainment uit uw regio en de rest van de wereld. Elke dag op papier en op ieder moment van de dag in digitale vorm. U hoeft dus voortaan niets meer te missen!
Met onze digitale krant heeft u Dagblad van het Noorden altijd binnen handbereik op uw smartphone, tablet of op desktop. Met onze PLUS-artikelen bent u altijd goed geïnformeerd over de achtergronden bij het nieuws. De dagelijkse nieuwsbrief geeft u elke ochtend een update van het belangrijkste nieuws. De keuze is aan u. Hieronder vindt u een overzicht van onze digitale producten.

Digitale krant

Houdt u van gemak dan is de digitale krant - een kopie van de papieren versie, inclusief alle mooie bijlagen die we wekelijks voor u maken - net iets voor u. U kunt deze digitale variant zowel via het web als de app lezen. Als u de krant download, kunt u deze ook zonder internetverbinding lezen. Handig als u bijvoorbeeld op vakantie bent. Zo heeft u toegang tot uw eigen vertrouwde krant, altijd en overal.

U kunt op twee manieren de digitale krant lezen:

1. Lees de digitale krant in uw Internet-browser

U kunt de digitale krant direct openen en lezen door op de onderstaande knop te drukken. Open de digitale krant

2. Lees de app DVHN krant voor uw tablet en mobiel

Ga hiervoor naar de App Store of Google Play en download de app van de digitale krant.

PLUS-artikelen

Onze PLUS-artikelen kunt u vinden op de verschillende digitale kanalen van Dagblad van het Noorden zoals DVHN.nl, de dagelijkse nieuwsbrief en onze socials. De PLUS-artikelen belichten unieke verhalen, gedegen onderzoeksjournalistiek en uitvoerige achtergronden. Het zijn altijd artikelen met net even meer diepgang. Als abonnee met een Compleet, Weekend + Digitaal of Digitaal abonnement heeft u onbeperkt toegang tot deze artikelen. Heeft u een ander of nog geen abonnement dan kunt u maximaal vijf PLUS-artikelen per maand gratis lezen. In beide gevallen moet u eenmalig een DVHN-account aanmaken. Ga naar PLUS-artikelen

Nieuwsbrieven

Via onze nieuwsbrieven houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws, cultuur en abonnee- en lezersacties. Schrijf u hieronder in voor één van onderstaande nieuwsbrieven en ontvang deze gratis in uw mailbox.

Dagelijkse nieuwsupdate

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang elke ochtend onze nieuwsupdate. Elke zaterdag de sportnieuwsbrief in je inbox.
Inschrijven

Abonneevoordeel nieuwsbrief

Speciale kortings- en winacties voor abonnees. Ontvang elke maand een update.            
Inschrijven

Handig om te weten

Ik kan niet inloggen
Waarschijnlijk heeft u wel een account aangemaakt, maar deze nog niet gekoppeld aan uw abonnement. Ga naar inloggen en koppel uw abonnement met uw postcode, huisnummer en de laatste drie cijfers van uw rekeningnummer. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ons KlantenContactCentrum via 088 800 2000.
Ik heb een abonnement afgesloten, maar ik kan niet direct inloggen
Uw gegevens dienen eerst verwerkt te worden in onze systemen. Na het aanmelden van uw abonnement kan het maximaal twee werkdagen duren voordat u kunt inloggen op de digitale krant. Wanneer uw abonnement is omgezet naar een andere vorm, kan de verwerkingstijd van uw abonnement in verband met de administratieve afwikkeling een werkdag duren. Onze excuses voor het ongemak.
Waarom moet ik een DVHN-account aanmaken?
Om gebruik te maken van de digitale diensten van Dagblad van het Noorden, heeft u een DVHN-account nodig. Dit account kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het doorgeven van uw vakantie. Daarnaast heeft u met uw DVHN-account toegang tot de digitale krant en kunt u als abonnee met een Compleet, Weekend + Digitaal of Digitaal abonnement onbeperkt PLUS-artikelen lezen.
Hoef ik maar eenmalig een DVHN-account aan te maken?
U kunt eenmalig een DVHN- account aanmaken. De combinatie van uw e-mailadres en wachtwoord kunt u daarna gebruiken om in te loggen in uw Mijn DVHN omgeving. Wilt u als abonnee met een Compleet, Weekend + Digitaal of Digitaal abonnement vervolgens toegang tot de digitale krant en onbeperkt PLUS-artikelen lezen? Koppel dan uw abonnement aan uw account. Dit kunt u doen aan de hand van uw postcode, huisnummer en de laatste drie cijfers van uw rekeningnummer.
Wanneer is de digitale krant beschikbaar?
De digitale krant is elke ochtend vanaf 7.00 uur ’s ochtends beschikbaar.
Op hoeveel verschillende apparaten kan ik de digitale krant lezen?
Met uw DVHN-account kunt u de digitale krant op maximaal drie apparaten downloaden en gebruiken.
Wat zijn PLUS-artikelen?
Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. De extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.
Mag ik zonder abonnement gebruik maken van de PLUS-artikelen?
Als abonnee met een Compleet, Weekend + Digitaal of Digitaal abonnement heeft u onbeperkt toegang tot onze PLUS-artikelen. Heeft u een ander of nog geen abonnement dan kunt u maximaal vijf PLUS-artikelen per maand gratis lezen. In beide gevallen dient u eenmalig een DVHN-account aan te maken.
Op hoeveel apparaten kan ik de DVHN app lezen?
U kunt per geregistreerd DVHN-account inloggen op drie verschillende apparaten.
Kan ik mij aanmelden met verschillende mail adressen?
U kunt per abonnement met drie verschillende mail adressen registreren voor een DVHN-account. Let op: deze dient u ook te koppelen aan uw abonnement.

Registreren

Heeft u nog geen DVHN-account?

Registreer nu gratis om gebruik te maken van onze service.

Direct contact

Voor vragen kunt u terecht bij ons helpdesk.
088 800 4114
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.